
ONTBIJT TEAM: Captain: Stef
Mariette
Emile
Astrid
Maaike
LUNCH TEAM: Captain: Ruben
Eveline
Toon
Marjo
Dick
Renée
DINER TEAM: Captain: Jos
Pieter H.
Sjoukjen
Pieter van W. Hoofd vervoer/boodschappen: Raoul
Juliette Hoofd schilderen: Ben
Arie
Trix
BORREL / KOFFIE / THEE TEAM: Captain: Gerard
Katy
Nel
Trees
Alle menu's (diners) zal ik - deels in overleg met de captains - zelf bedenken. Vooralsnog zal vrijdagavond een grote pan pasta di Mama (vega en vlees) en groene salades op het menu staan, voor zaterdag HET Bruids DINER vergt nog uitzoekwerk welke mogelijkheden Zweden biedt mbt inkoop (zal waarschijnlijk vis/kip & vega worden in een "Frans/Spaans jasje, sött dessert weet ik gelukkig al en dat maak ik zelf een dag van te voren, zondag BBQ dus vlees/vis (aardappel)salades, stokbroden, kaasplankje, vruchtenbowl oid. Suggesties zijn altijd welkom! Graag niet al te ingewikkeld.

een gezellige boel zal het worden zo met elkaar he?
Maak jouw eigen website met JouwWeb