ONTBIJT TEAM: Captain: Stef

Mariette

Emile

Astrid

Maaike

LUNCH TEAM: Captain: Ruben

Eveline

Toon

Marjo

Dick

Renée

 

DINER TEAM:  Captain: Jos

Pieter H.

Sjoukjen

Pieter van W.                                                                                                                                                 Hoofd vervoer/boodschappen: Raoul

Juliette                                                                                                                                                             Hoofd schilderen: Ben

Arie

Trix

BORREL / KOFFIE / THEE TEAM: Captain: Gerard

Katy

Nel

Trees

Alle menu's (diners) zal ik - deels in overleg met de captains - zelf bedenken.  Vooralsnog zal vrijdagavond een grote pan pasta di Mama (vega en vlees) en groene salades op het menu staan,  voor zaterdag HET Bruids DINER vergt nog uitzoekwerk welke mogelijkheden Zweden biedt mbt inkoop (zal waarschijnlijk vis/kip & vega worden in een "Frans/Spaans jasje, sött dessert weet ik gelukkig al en dat maak ik zelf een dag van te voren,  zondag BBQ dus vlees/vis (aardappel)salades, stokbroden, kaasplankje, vruchtenbowl oid.  Suggesties zijn altijd welkom! Graag niet al te ingewikkeld.

 
 

                                          

  

een gezellige boel zal het worden zo met elkaar he?